Philips lansează noi modele de televizoare UHD 4K

31.05.2018
Philips lansează noi modele de televizoare UHD 4K

Philips 8303 şi 8503 sunt dotate cu panouri Nano IPS UHD 4K, dispun de tehnologia Ambilight pe trei laturi, procesor de imagine P5, Android TV sau telecomandă cu tastatură şi microfon compatibilă cu funcţia Google Assistant. Fiecare model va putea fi găsit în două variante de mărime, de 49” şi 55”.

Potrivit Philips, tehnologia IPS Nano Color îmbunătăţeşte paleta de culori redată pe ecranul televizorului, acoperind până la 90% din spaţiu de culoare DCI WCG. Compatibile HDR Premium şi HDR+, noile modele de televizoare pot atinge o luminozitate de până la 400 niţi, suficient pentru a reda în bune condiţii producţii destinate iniţial pentru sălile de cinema.

Printre dotările oferite se mai numără tehnologia Ambilight, gândită să creeze o lumină ambientală care prelungeşte acţiunea de pe ecran pe pereţii încăperii. Sistemul audio cu tehnologie DTS HD Premium Suite promite îmbunătăţirea experienţei audio la vizionarea de filme. De ajutor este şi difurorul cu membrană Philips Triple Ring, instalat în rol de subwoofer şi adaptat pentru maximizarea performanţelor folosind spaţiul restrâns permis de design-ul subţire al televizoarelor Philips.

Cele două noi modele Philips vin însoţite de o telecomandă cu tastatură şi microfon. Tastatura înlesneşte utilizarea sistemului de operare Android TV şi navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcţie ce va fi disponibilă în curând pe mai multe modele Philips.

Diferenţele dintre cele două serii                                                                         

Deşi ambele televizoarele sunt dotate cu sisteme de sunet 2.1, puterea acestora diferă.

8303 generează o putere totală de 25W, având următoarea configuraţie: 2 difuzoare de 6.25W şi un woofer de 12.5W.

8503 reprezintă un upgrade pentru cei care îşi doresc un sunet mai puternic, televizorul are un soundbar vizibil în partea din faţă amplasat sub rama ecranului. Puterea toatală a sunetului este de 45W: două difuzoare în soundbar-ul frontal (7.5W x2) şi un woofer de 30W.

În ceea ce priveşte standurile pe care sunt aşezate televizoarele, modelul 8303 vine însoţit de un stand conceput din sticlă clară, în timp ce 8503 dispune de unul metalic.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult