Samsung a lansat în România seria 2012 de televizoare Smart TV

26.04.2012
Samsung a lansat în România seria 2012 de televizoare Smart TV

Samsung a lansat astăzi în România noua serie Smart TV de televizoare inteligente cu tehnologie LED şi Plasmă.

Samsung a lansat seria 2012 a televizoarelor Samsung Smart TV

Noua linie de televizoare Samsung Smart TV cu Smart Interaction, este aşteptată pe rafturile magazinelor partenere chiar din această lună.

Smart Interaction este o platformă intuitivă, bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition, menită să completeze funcţiile telecomenzii. Cu Smart Interaction, Samsung doreşte să schimbe modul în care cei de acasă controlează experienţele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate.

Astfel, printr-o simplă comandă vocală sau printr-un simplu gest, utilizatorii pot să pornească sau opreească televizorul, activa aplicaţii sau naviga pe Internet. De asemenea, cu un gest al mâinii, pot fi căutate şi selectate link-uri, sau diverse tipuri de conţinut prin intermediul broswer-ului web.

Samsung Smart TV

Cu ajutorul Smart Content, utilizatorii au posibilitatea să vizioneze albume de fotografii şi momentele speciale cu familia direct pe televizor, într-un cloud pentru dispozitive inteligente, sau accesa conţinut educaţional pentru copii. În plus, Samsung Apps şi Samsung Media Hub oferă acces la cea mai mare ofertă de filme, show-uri TV şi clipuri video.

Samsung Smart TV

Pe măsură ce televizoarele devin tot mai inteligente, acestea pot oferi soluţii variante nevoilor fiecărui membru al familiei. Astfel, ES8000, ES7000 şi PSE8000 oferă mai multe posibilităţi utilizatorilor, prin noile servicii exclusive Samsung.

Aplicaţia Samsung AllShare Play vine cu o nouă versiune în 2012, care le permite utilizatorilor să încarce şi să distribuie conţinut cu ajutorul dispozitivele compatibile – smartphone-uri, tablete, camere şi computere – şi în afara casei. Utilizatorii pot rula două aplicaţii simultan în Smart Hub sau să navigheze pe Internet folosind noul web browser cu suport pentru tab-uri, ajutat de un procesor dual-core cu performanţe superioare.

Gama de televizoare Smart LED şi Plasmă din 2012 suportă, de asemenea, conectarea wireless la anumite modele de tastatură şi mouse, făcând navigarea şi accesarea de conţinut mai simple ca niciodată.

Samsung Smart TV

Noile televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 ridică ştacheta în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi designul. Samsung ES8000 şi ES7000 promit imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D, funcţia Micro Dimming de pe modelul ES7000 şi Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 asigurând un nivel mai bun de contrast şi culori intense.

Ecranul cu tehnologie Real Black Pro, instalat pe modelul PSE8000, îmbină inovaţiile din structura panoului cu plasmă cu îmbunătăţirile în materie de software. Astfel, negrul devine mai intens, culorile devin mai vibrante, oferind o înaltă calitate a imaginii. Nivelul de negru este îmbunătăţit, creând o experienţă de vizionare cinematografică.

Noua gamă de Smart TV-uri Samsung pune accentul pe un design minimalist. ES8000 şi ES7000 folosesc o ramă subţire de 5 mm, în timp ce Plasma TV E8000 dispune de un profil subţire, de 38 mm, şi de rama ultra subţire Samsung Plasma +1, ambele tehnologii contribuind la dimensiunea generoasă a ecranului, fără a compromite dimensiunile televizorului.

Preţul mediu pentru plasma E8000 variază de la 7.699 (51 de inchi) la 13.999 ron (64 de inchi). În cazul modelelor LED ES8000, preţul recomandat variază de la 7.499 ron (40 de inchi) la 12.999 ron (55 inchi), iar pentru LED ES7000 preţurile variază de la 6.999 ron (40 de inchi) la 11.999 (55 de inchi).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult