Samsung prezintă în România noua gamă premium de televizoare QLED

13.04.2017
Samsung prezintă în România noua gamă premium de televizoare QLED

Samsung Electronics a lansat noile televizoare premium QLED în România. Acestea a fost creată special pentru a îndeplini nevoile de zi cu zi şi se concentrează pe trei puncte-cheie: Q Style, Q Smart şi Q Picture.

Odată cu lansarea gamei TV 2017, Samsung deschide încă o dată un nou drum în categoria de televizoare la nivelul întregii pieţe, resetând standardele de calitate a imaginii, de performanţă şi design prin tehnologia QLED. Datorită design-ului 360, a funcţiilor smart şi a calităţiie superioare a imaginii, televizoarele QLED setează un nou standard de design şi performanţă pe piaţa televizoarelor”, a declarat Victor Armăşelu, Director Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România.

Q Picture: Îmbinarea perfectă între luminozitate şi culoare

Volumul de culoare măsoară două elemente definitorii pentru capacitatea de redare a imaginii: gama de culori şi nivelul de luminozitate. Cu cât este mai extinsă gama de culori şi cu cât luminozitatea este mai ridicată, cu atât volumul de culori va fi mai mare. Capacitatea televizoarelor convenţionale de a reda intensitatea culorilor scade pe măsură ce nivelul de luminozitate creşte. Cu noua sa tehnologie, televizorul Samsung QLED poate reda 100% volumul de culori, simultan cu o luminozitate de până la 2,000 niţi –  o premieră în industria televizoarelor.

Q Smart: Îmbunătăţeste experienţa de home entertainment

Samsung Smart Hub a fost optimizat, iar navigarea este mai simplă, integrând pe lângă conţinutul variat şi noua aplicaţie Smart View. Cu ea puteţi face simplu conectarea între un dispozitiv mobil şi televizor. Multitasking-ul se simplifică şi trece la nivelul următor. E uşor acum să jonglaţi între un film pe TV, o sesiune de gaming sau redarea unei fotografii de vacanţă de pe telefon direct pe televizor.

Utilizarea Samsung QLED TV presupune o singură telecomandă. Samsung One Remote poate controla dispozitivele conectate la televizor şi integrează comenzile vocale pentru căutări sau navigare prin funcţiile Smart TV-ului.

Q Style: Destinat oricărui stil de viaţă

Cu design elegant şi minimalist, televizoarele Samsung QLED TV adaugă valoare stilului încăperii.

Instalarea este facilă şi rapidă, fie pe perete folosind sistemul de prindere No Gap – care elimină spaţiul dintre televizor şi perete şi permite reglarea în 3 planuri, fie utilizând suportul tip şevalet Studio – care pune în valoare televizorul ca pe o operă de artă, fie utilizând suportul Gravity – care conferă o eleganţă şi o multitudine de poziţii de vizionare.

Singura conexiune între Samsung QLED TV şi orice alt dispozitiv – STB, consola, sistem audio / video – se realizează acum printr-un cablu optic unic, Invisible Connection. Noul cablu Invisible Connection reduce dezordinea şi firele inestetice, având un sistem simplificat, cu o singură conexiune.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult