Sistemul pentru plăţi electronice Samsung Pay, extins şi la gama Smart TV

05.08.2015
Sistemul pentru plăţi electronice Samsung Pay, extins şi la gama Smart TV

Anunţată în urmă cu puţin timp, platforma Samsung Pay permite folosirea dispozitivelor Samsung pentru a face cumpărături în mod rapid şi comod, plătind direct cu telefonul mobil, sau din faţa televizorului Samsung cu funcţie Smart TV.

Astfel, utilizatorii platformelor Smart TV vor putea cumpăra aplicaţii şi jocuri, cărţi în format electronic şi filme de vizionat fără a părăsi confortul propriului fotoliu. Noul sistem de plăţi electronice, botezat Samsung Pay on TV, funcţionează fie introducând datele cardului de debit, sau asociind un cont PayPal. Alternativ, dacă aceste date sunt deja asociate contului Samsung autentificat pe televizor, suportul pentru plăţi electronice va fi activat automat la prima folosire a serviciului Samsung Pay.

Sistemul pentru plăţi electronice Samsung Pay, extins şi la gama Smart TV a producătorului sud-coreean

Odată trecuţi de etapa iniţială de configurare, utilizatorii pot face cumpărături prin simpla introducere a unui cod PIN format din 4 cifre.

Pentru început sistemul de plăţi electronice Samsung Pay va fi disponibil în 32 de ţări, doar pentru anumite modele Smart TV lansate în anii 2014 şi 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult