Află în mai puţin de un minut, din acest episod Go4News, tot ce e important la noul Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 a fost lansat oficial de Samsung. Dispozitivul vine în două versiuni, Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus, cu ecrane de 5,8 inchi şi 6,1 inchi. Acestea sunt cele mai mari display-uri montate pe telefoane cu astfel de dimensiuni. Nu există şi o variantă cu ecran plat.

 

Samsung numeşte noul display de pe Galaxy S8 „Infinity”. Acesta include tehnologie HDR şi o rezoluţie mai mare decât cea de pe Galaxy S7.

 

Camera principală are tot senzor de 12 megapixeli, dar a fost îmbunătăţită şi ar trebui să fie mai performantă decât cea de pe seria Galaxy S7. Camera pentru selfie-uri are senzor de 8 megapixeli.

Galaxy S8 are o baterie de 3.000 mAh, iar Galaxy S+ una de 3.500 mAh. Acestea au capacitate mai mică decât modelele din seria Galaxy S7. Ambele modele dispun de tehnologie de încărcare rapidă a bateriei, în ambele scenarii: prin fir şi wireless.

 

Fiecare model Galaxy S8 va dispune, în cutie, de căşti AKG cu fir. Noul Galaxy dispune de jack audio. Smartphone-urile vor fi disponibile începând cu 21 aprilie şi pot fi pre-comandate de la operatorii telecom din România.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult