Tot ce trebuie să ştii despre iPhone X, pe scurt

Noul iPhone X este cel mai avansat smartphone lansat de Apple pe 12 septembrie. Terminalul este construit din sticlă (faţă şi spate) şi inox (cadrul). Smartphone-ul include tehnologie de încărcare wireless şi un procesor (A11 Bionic) cu 25% mai rapid decât cel de pe iPhone 7.

 

iPhone X dispune de un nou display OLED „Super Retina”, cu rezoluţie de 2.436 x 1.125 pixeli şi suport HDR. Camera duală de pe telefon beneficiază de senzori de 12 MP. Mai mult, ambele camere de pe spate dispun de stabilizare optică a imaginii.

Smartphone-ul mai include Face ID, o tehnologie de recunoaştere facială care înlocuieşte complet senzorul de amprentă, tehnologie care nu mai face parte din fişa tehnică a noului telefon. Potrivit Apple, autonomia iPhone X este cu 2 ore mai mare decât cea a iPhone 7.

 

Cea mai ieftină versiune iPhone X va costa în SUA 1.000 de dolari, iar precomenzile vor începe peste şase săptămâni.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult