Huawei P10, primele impresii [HANDS-ON]

27.02.2017

Huawei P10 a fost lansat la MWC 2017, iar acolo am avut ocazia să interacţionăm cu telefonul. Pe scurt, noul vârf de gamă al companiei chineze dispune de ecran cu diagonala de 5,1 inchi cu rezoluţie Full HD, chipset Kirin 960, 4 GB memorie RAM, 64 GB capacitate de stocare internă şi baterie de 3.200 mAh.

P10 beneficiază de noul sistem Dual-Camera dezvoltat în parteneriat cu Leica, cu un senzor RGB de 12 megapixeli şi unul monocrom de 20 megapixeli, focalizare cu laser şi obiectivul SUMMARIT-H cu f/2.2.

 

Terminalele sunt livrate cu folie de protecţie pentru ecran aplicată deja de producător, căşti, cablu USB Type-C şi încărcător SuperCharge, tehnologia de încărcare rapidă a bateriei. Găsiţi mai multe detalii în clipul ataşat. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult