Land Rover Explore – smartphone robust, pentru pasionaţii de aventuri în aer liber [HANDS-ON]

Smartphone-urile din categoria „rugged” au un public fidel, iar noi modele sunt lansate periodic. Land Rover Explore este un telefon anunţat prima dată în ianuarie la ISPO 2018, care acum a fost expus şi în cadrul târgului MWC.

 

Explore are un display cu diagonala de 5”, cu protecţie instalată din fabrică. Terminalul beneficiază de certificare IP68 pentru rezistenţă la praf şi apă. Mai mult, rezistă la căzături pe ciment de la o înălţime de 1,8 metri.

 

Spre deosebire şi de alte modele cu rating IP68, Land Rover Explore a fost testat şi pentru scufundări în apă sărată. La fel ca şi modelul Cat S61, telefonul poate fi controlat cu mănuşi sau cu degetele ude.

 

În rest, Land Rover Explore dispune de chipset Mediatek Helio P27, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB, cameră principală de 16 MP şi baterie de 4.000 mAh.

 

Aflaţi mai multe detalii despre smartphone din clipul hands-on pe care l-am realizat la MWC.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult