Motorola a lansat smartphone-ul Moto X4, cu cameră duală şi rezistenţă la apă [HANDS-ON]

Motorola a lansat smartphone-ul Moto X4, în cadrul IFA Berlin 2017. Terminalul va fi disponibil în Europa începând cu această lună. Cu un preţ de aproximativ 400 de euro, smartphone-ul se situează în categoria mid-range premium.

 

Moto X4 rulează Android 7.1.1 Nougat curat, dispune de ecran Full HD cu diagonala de 5,2 inci, chipset Snapdragon 630, 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB (plus card micro-SD) şi baterie de 3.000 mAh. În unele regiuni, terminalul va dispune de 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 64 GB.

Galerie foto

Atrage atenţia camera duală (senzor principal de 12 MP şi secundar, pentru efecte suplimentare, de 8 MP) de pe spate, dar şi camera frontală, pentru selfie-uri, care are senzor de 16 MP.

 

Terminalul este certificat IP68 pentru rezistenţă la praf şi apă. Mai mult, Moto X4 nu oferă suport pentru Moto Mods. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult