PornHub acceptă plăţi în Verge, o monedă virtuală care promite un nivel ridicat de confidenţialitate

18.04.2018
În timp ce mulţi furnizori de servicii online renunţă la plăţile în monede virtuale, deoarece sunt volatile, alte companii mari abia acum încep să accepte şi criptomonedele. PornHub, unul dintre cele mai mari site-uri pentru adulţi din lume, a anunţat că va accepta plăţi în Verge. Aceasta este o monedă virtuală care promite un nivel ridicat de confidenţialitate şi tranzacţii rapide.
 
Capitalizarea maximă la care a ajuns Verge a fost de 3,6 miliarde de dolari, pe 24 decembrie 2017. De atunci, la fel ca alte monede virtuale, a mai pierdut din valoare. 

Anunţul a atras atenţia creatorului Litecoin, Charlie Lee. Acesta i-a transmis companiei faptul că doreşte să plătească pentru pornografie în moneda lui. PornHub i-a reamintit lui Lee că a anunţat că şi-a vândut toată participaţia în Litecoin în 2017. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult