Tuburile de la sulurile de hârtie igienică, o „comoară” pe care o aruncăm la gunoi

21.04.2017

Obişnuim să aruncăm tuburile din carton de la sulurile de hârtie igienică, dar acestea pot fi foarte utile. De exemplu, le poţi folosi pentru a organiza toate cablurile pe care le ai prin casă. Fiecare tub poate fi etichetat, astfel încât data viitoare când ai nevoie de un anumit cablu îl găseşti imediat.

Mai mult, acestea pot fi folosite pentru a depozita ordonat, într-un dulap, toate accesoriile de birou pe care nu le foloseşti frecvent: foarfecă, capsator, pixuri, cablurile de date şi pensulele. Ai nevoie doar o cutie de pantofi care să fie umplută cu tuburi de carton.

 

Mai mult, un astfel de tub poate fi folosit chiar şi ca suport pentru smartphone, în cazul în care nu ai la îndemână un mini-trepied.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult