OPPO Reno va fi primul telefon al producătorului chinez cu zoom 10x

12.03.2019
OPPO Reno va fi primul telefon al producătorului chinez cu zoom 10x

OPPO pregăteşte lansarea unui nou smartphone premium numit Reno. Compania a dezvăluit acest nume într-un teaser de pe conturile sale de socializare din China, însă nu a durat mult până când configuraţia telefonului şi design-ul parţial au fost descoperite. Vorbim despre un smartphone mid-range premium care va integra pentru prima dată tehnologia de zoom 10X prezentată la MWC 2019 de către OPPO.

Noul OPPO Reno a fost deja listat anterior atât cu numărul de serie CPH1917, cât şi cu numele Reno în diverse baze de date de certificare, iar acum putem şti cu siguranţă că acesta este telefonul care va beneficia de sistemul foto cu periscop. Acesta va fi bazat pe chipset-ul Snapdragon 710 de la Qualcomm şi va integra un display de 6,4” cu rezoluţie Full HD. Camera foto principală va beneficia de un senzor de 48 megapixeli şi de unul secundar pentru adâncime de 5 megapixeli. Nu este clar ce rezoluţie va oferi camera cu zoom.

Din teaserul publicat de OPPO reiese că design-ul general al telefonului va fi similar cu cel al prototipului prezentat în cadrul MWC 2019. Vorbim despre un teelfon cu spate din sticlă şi cu un sistem tripple camera poziţionat central pe partea din spate, cu senzor de amprentă integrat în display. Acesta ar putea fi „înrudit” la nivel de design şi cu modelul OnePlus 7, care a apărut deja în fotografii cu un spate din sticlă curbat şi trei camere foto centrale.

Lansarea lui OPPO Reno este programată pentru data de 10 aprilie, deci este posibil ca Huawei să fie totuşi prima companie care lansează un telefon cu zoom 10X bazat pe un sistem foto cu periscop, în ciuda faptului că OPPO a prezentat în premieră această tehnologie în cadrul MWC 2017.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult