Redmi Note 7, arătat înainte de lansarea oficială chiar de CEO-ul Xiaomi

09.01.2019
Redmi Note 7, arătat înainte de lansarea oficială chiar de CEO-ul Xiaomi

Cea de-a şaptea generaţie de telefoane Redmi va fi dezvăluită de producătorul Xiaomi chiar în cursul zilei de mâine. Între timp, echipa de promovare s-a apucat deja arate noile modele in ipostaze dintre cele mai diverse, printre care şi un test menit să arate durabilitatea noii carcase din sticlă.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Redmi Note 7 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 660, un acumulator de 3900 mAh şi o cameră foto de 48MP. La partea din faţă găsim o cameră frontală de 12MP.

Renunţarea la tradiţionalul aluminiu şlefuit în favoarea unei carcase din sticlă a îmbunătăţit cu siguranţă aspectul estetic, deschizând totodată opţiuni pentru introducerea funcţiei de încărcare wireless a acumulatorului. Rămâne de văzut dacă Xiaomi a inclus sau nu această dotare.

Referit de CEO-ul Lei Jun folosind numele de cod King Kong, Redmi Note 7 vine într-o carcasă cu dimensiuni 159.2 x 75.2 x 8.1mm şi include un ecran de 6.3”. Carcasa din sticlă păstrează senzorul de amprente la partea dis spate şi va atrage atenţia prin finisaje iridescente.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult