Samsung pregăteşte lansarea unui nou produs „surpriză” din gama Galaxy

14.09.2018
Samsung pregăteşte lansarea unui nou produs „surpriză” din gama Galaxy

Credeam că lansările Galaxy Tab S4 şi Galaxy Note9 au fost ultimele de amploare pentru Samsung pentru anul 2019, însă un anunţ pe contul oficial de Twitter al diviziei din Malaezia a companiei sud coreene dezvăluie că nu este cazul. Luna viitoare va fi anunţat un nou produs din gama Galaxy care promite să aducă „de patru ori mai multă distracţie” şi pentru că leak-urile din ultima perioadă nu spun foarte multe, mulţi se întreabă despre ce ar putea fi vorba.

Singurul produs foarte aşteptat de la Samsung este telefonul plabil Galaxy X, despre care am tot auzit multe zvonuri în ultimii câţiva ani. Întrucât compania a început să vorbească oarecum deschis despre un asemenea dispozitiv, mulţi s-ar aştepta că acesta va fi dezvăluit în cadrul evenimentului „4x fun”, însă adevărul ar putea fi mult mai „plictisitor” de atât.

În urmă cu mai bine de doi ani, Samsung a făcut un anunţ surpriză după prezentarea sa din cadrul IFA 2016, referitor la un dispozitiv ciudat, care nu pare să fi avut succes foarte mare în piaţă: tableta Galaxy View, o imensitate cu ecran de 18,4”, dedicată special consumului de conţinut video. Având în vedere că cele mai recente tablete ale companiei au ecran de 10” şi că o diagonală de aproximativ 20” ar însemna de patru ori suprafaţa unei tablete obişnuite, ne aşteptăm ca noul produs care să aducă de patru ori mai multă distracţie ar putea fi o nouă tabletă Galaxy View supradimensionată.

O altă teorie ar putea fi lansarea unei noi game de smartphone-uri Galaxy A, orientată către utilizatori mai tineri, cifra 4 putând sugera integrarea a patru camere prin care aceştia ar putea să surprindă momentele de distracţie. Având în vedere că Samsung a dezvăluit noua strategie de a oferi tehnologii noi pe modelele mid-range mai întâi, ar putea fi plauzibil ca primul smartphone al său cu patru camere să fie un model Galaxy A. 

În urmă cu o lună, au început însă să apară zvonuri despre o nouă tabletă imensă a companiei, deci această teorie nu ar putea fi complet eliminată din discuţie. Până pe 11 octombrie însă, data stabilită pentru evenimentul „4x fun”, nu putem decât să speculăm, mai ales în lipsa unor informaţii concrete.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult