Urmăreşte lansarea Nokia 9 de la HMD Global, live de la MWC 2019 [VIDEO]

24.02.2019
Urmăreşte lansarea Nokia 9 de la HMD Global, live de la MWC 2019 [VIDEO]

Astăzi, începând cu ora 17:00, HMD Global, compania care responsabilă pentru revenirea spectaculoasă a smartphone-urilor Nokia pe piaţă, va ţine un eveniment de prezentare în Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress 2019. Aici va fi anunţat cel mai probabil noul Nokia 9 PureView, primul telefon din lume care va fi echipat cu un sistem de cinci camere pe partea din spate.

În ciuda faptului că HMD nu a comentat pe baza scurgerilor de informaţii din ultimele câteva luni, telefonul a fost zărit în mai multe materiale promoţionale şi chiar în fotografii reale, deci sunt slabe şanse ca acesta să nu existe. De asemenea, una dintre imaginile de promovare ale evenimentului de faţă includea un telefon foarte similar în design cu ceea ce am văzut în imaginile neoficiale.

Pe lângă Nokia 9 PureView, care va deveni noul flagship al companiei, sunt aşteptate şi noi dispozitive din gamele Nokia 6 şi Nokia 8, cu ecrane perforate şi specificaţii mid-range din gama superioară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult