Carcasa pentru Galaxy Note 8 care rezolvă o posibilă problemă a terminalului

02.10.2017
Carcasa pentru Galaxy Note 8 care rezolvă o posibilă problemă a terminalului
Multă lume a fost nemulţumită de faptul că Galaxy Note 8 are un acumulator cu capacitate de doar 3.300 mAh. În review-ul pe care noi l-am realizat, autonomia nu a fost o problemă. Însă sunt utilizatori care sunt nemulţumiţi de acest aspect. Pentru a rezolva această problemă, firma Zero Lemon a prezentat o carcasă care include o baterie suplimentară de 5.500 mAh.  
 
Zero Lemon este o carcasă care nu măreşte foarte mult dimensiunile telefonului, spre deosebire de altele de acest fel. Galaxy Note 8 SlimPower promite 75 de ore suplimentare pentru redare de muzică şi 24 de ore pentru conţinut video. 

Carcasa dispune de patru LED-uri discrete care arată câtă energie mai are. SlimPower se încarcă odată cu telefonul şi nu trebuie dată jos de pe acesta. 

 
Totuşi, utilizatorii pierd avantajele oferite de încărcarea wireless. Carcasa poate fi precomandată la preţul de 40 de dolari. În retail va costa 80 de dolari. Livrările vor începe în această lună. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult