Cea mai bună investiţie pentru notebook-ul tău

06.07.2007
Cea mai bună investiţie pentru notebook-ul tău

Aşa cum consider, în momentul la care redactez articolul, că 500 de lei i-aş investi imediat într-o pereche de căşti dotate cu funcţia noise cancelling, la fel consider că pentru un notebook suma ar fi cheltuită cel mai bine pe un acumulator suplimentar extern.

Portable Laptop Battery este, după cum îi zice şi numele, un acumulator extern pentru alimentarea notebook-urilor, în general. Oferă o capacitate de 6000 mAh adică, în traducere pentru tot omul, vreo 3-4 ore de autonomie în plus, şi chiar mai mult. Diferă de la o configuraţie la alta şi de munca la care este supus sistemul.

Utilizarea sa e simplă, trebuie doar să alegi din pachet mufa potrivită modelului tău de notebook şi să ataşezi acumulatorul extern pe conectorul corespunzător încărcătorului. Echipamentul poate încărca sisteme care folosesc tensiuni apropiate de 16V şi 19V. Dispune şi de un port USB de 5V de la care se pot încărca diverse echipamente portabile, gen telefoane mobile sau playere MP3.

Portable Laptop Battery are dimensiuni destul de mici care nu deranjează în deplasări: 220x130x15 mm şi o greutate de 600g. Echipamentul este oferit de Proporta, o companie specializată în producerea de accesorii (carcase, învelitori, cabluri etc.) pentru diverse echipamente portabile, precum: PDA-uri, notebook-uri, iPod-uri etc.

Proporta Portable Laptop Battery

Proporta Portable Laptop Battery

Urmărește Go4IT.ro pe Google News