Cineva s-a gândit că ar fi bine să le dea pisicilor o voce umană [VIDEO]

Cineva s-a gândit că ar fi bine să le dea pisicilor o voce umană [VIDEO]
Dacă pisica ta nu te urăşte suficient de mult, atunci ar trebui să comanzi o zgardă inteligentă care îi transformă miau-urile în cuvinte. Probabil la asta s-au gândit cei care au dezvoltat Catterbox.
 
De fapt, zgarda inteligentă, la care se face reclamă pe YouTube, nu traduce toate sunetele scoase de o pisică în fraze, ci redă anumite expresii înregistrate în prealabil. 
 
Citeşte şi: The Posting Tail este o vestă care le permite câinilor să publice poze pe Instagram
 
Zgarda este imprimată 3D şi dispune de o aplicaţie dedicată, aşa cum îi stă bine oricărui gadget inteligent. Prin intermediul aplicaţiei poate fi selectată „vocea” pisicii. 
 
 
Potrivit creatorilor Catterbox, studiile au arătat că pisicile miaună doar în compania oamenilor. „Am analizat sunetele emise de pisici şi am creat un program care detectează un mieunat şi apoi îl împerechează cu o voce umană”, arată dezvoltatorul zgardei, The Temptations Lab
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult