Design Cronograph PTC, un ceas cu amprenta Porsche

29.06.2007
Design Cronograph PTC, un ceas cu amprenta Porsche

Porsche, binecunoscutul producător de maşini de lux, a hotărât să îşi pună amprenta pe o serie exclusivă de ceasuri de lux, Porsche Design Cronographe PTC. Oferit într-o serie limitată, ceasul îmbină esteticul şi performanţele caracteristice mărcii Porsche.

Construcţia este şi ea deosebită, remarcându-se diametrul mare al ceasului din titan, de 42 mm, feţele acoperite cu safir pentru rezistenţă sporită în timp şi cureaua special creată, cu tente de negru şi portocaliu. Inima acestui ceas este un sistem automatic ETA 2894-2 conceput special de Porsche, ce asigură alimentare continuă timp de 42 ore. Ceasul poate fi luat cu uşurinţă în excursii sau la mare, fiind rezistent la apă (până la 100 m) şi foarte fiabil datorită construcţiei robuste.

Porche Cronograph Porche Cronograph

5600 euro va terbui să scoată din buzunar doritorul unui ceas din seria limitată Porsche Design Cronographe PTC, şi deşi preţul este piperat, fanii mărcii germane nu vor lăsa cu siguranţă aceste bijuterii să lâncezească în rafturi în momentul în care ele vor fi lansate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News