Fitbit actualizează sistemul de operare de pe ceasul Ionic şi anunţă disponibilitatea Deezer şi a altor aplicaţii populare

Fitbit a anunţat că este disponibilă o nouă versiune a sistemului de operare Fitbit OS şi faptul că ecosistemul de aplicaţii pentru ceasul Ionic s-a îmbogăţit cu peste 60 de noi titluri, printre care unele populare precum Deezer sau Flipboard. Totodată, compania a anunţat că au fost create peste 100 de noi feţe pentru ceas. 
 
Prin intermediul aplicaţiei de streaming Deezer, utilizatorii vor putea asculta muzică direct de pe ceasul Ionic. Serviciul va fi disponibil începând cu 2018.
 
Alte aplicaţii populare gratuite care sunt disponibile pentru Fitbit OS sau vor apărea în această lună sunt: Yelp (ghid pentru restaurante), Nest, Hue Lights (pentru controlul becurilor inteligente Philips), TripAdvisor (serviciu de călătorii), Flipboard (agregator de ştiri) şi New York Times. 
 
 
Potrivit Fitbit, mai mult de 5.000 de dezvoltatori din lumea întreagă s-au înregistrat în cadrul platformei pentru a putea dezvolta aplicaţii şi feţe pentru ceasul inteligent Fitbit Ionic. Peste 1.000 dintre aceştia au realizat deja primele creaţii.
 
Ceasul inteligent Fitbit Ionic este disponibil în România exclusiv în oferta Orange la preţul de 349 de euro. 
 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat