Noile carduri OCZ Gold Series cu viteze mari de scriere

16.12.2008
Noile carduri OCZ Gold Series cu viteze mari de scriere

OCZ SDHC Gold SeriesOCZ, o companie recunoscută pentru memoriile RAM ce pot fi overclockate la frecvenţe foarte mari, arată că se pricepe la fel de bine şi la carduri, doar că aici desigur nu mai vorbim de supratactare ci de viteze de transfer. Noile carduri SDHC Class 6 Gold Series au garanţie pe viaţă şi se pretează în special profesioniştilor din domeniul foto şi video, căci cine altcineva ar avea nevoie de 6 MB/secundă la scriere în condiţiile în care capacitatea de stocare maximă este de 16 GB ? (ei bine, cunosc destule persoane care vor mai mult). Versiunile mai mici dispun de 4 GB, respectiv 6 GB.

Trebuie să mai spunem că 6 MB/sec nu reprezintă vreun fapt nemaivăzut, e de ajuns să privim memoriile RiDATA 300x (ce-i drept acestea sunt tip CF, nu SDHC) care ating rate de transfer cu adevărat impresionante, de până la 30 MB/s la scriere şi 45 MB/s la citire.

Cardurile OCZ vor fi prezentate cu ocazia târgului din Las Vegas, Consumer Electronics Show (8-11 ianuarie 2009). Tot atunci vom afla şi preţurile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News