Plantronics anunţă căştile wireless premium Voyager 6200 UC

25.01.2018
Plantronics anunţă căştile wireless premium Voyager 6200 UC

Plantronics a lansat Voyager 6200 UC, o pereche de căşti wireless premium care ţintesc segmentul enterprise. Modelul dispune de conectivitate Bluetooth, design cu antifonare şi cu auricule, oferă anulare activă a zgomotului de fundal şi integrare cu principalele aplicaţii UC (Unified Communication).

Căştile Voyager 6200 UC dispun de patru microfoane omni-direcţionale care preiau sunetul din toate direcţiile, fără zgomote de fond, cu ajutorul technologiei de vorbire clară de la Plantronics. Mai mult, oferă anulare activă şi pasivă a zgomotului de fundal, asigurând claritate atunci când există poluare fonică fie în birou sau în afara acestuia.

Noul model de căşti dispune de certificare pentru Microsoft Skype for Business; compatibil cu Cisco Jabber, Microsoft Teams şi alte aplicaţii software.

Voyager 600 UC se pot conecta pasiv cu până la opt dispozitive şi activ cu două simultan. Tehnologia Bluetooth oferă o rază de acoperire wireless de până la 30 de metri.

Căştile oferă o autonomie de până la nouă ore de convorbiri şi până la 16 ore de ascultare.

Noul model este compatibil cu Plantronics Manager Pro, soluţia care le permite administratorilor IT să monitorizeze, administreze şi întreţină tehnic echipamentele din întreaga companie, inclusiv să efectueze analize de utilizare şi acustice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult