Porsche 911 Turbo Cabriolet, încă puţin până la sublim

Porsche 911 Turbo Cabriolet, încă puţin până la sublim

Porsche a dezvăluit ieri noul 911 Turbo Cabriolet, care va rupe gura târgului, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul sport face parte din noua serie Porsche 997 şi este dotat cu un motor bi-turbo de 3,6 l, 480 CP ce dezvoltă un cuplu impresionant de 620 Nm la 1950 rpm. Opţional, se poate achiziţiona pachetul Sport Chrono Turbo, pentru şi mai multă putere.

Dacă locuiţi în Bucureşti şi nu participaţi la curse legale (sau ilegale), vă sfătuiesc să vă orientati către alt model, mai cuminte. Asta pentru că bolidul atinge suta în 4 secunde (utilizând transmisia manuală) şi în 3,8 secunde dacă folosiţi cutia automată Tiptronic S. Aveţi grijă pe unde vă alegeţi locul ca să îi daţi blană, viteza maximă este de 310 Km/h!

Porsche vedere fata

 

Spre deosebire de maşinile americane (remarcabile prin consumul mare de combustibil), Porsche 911 Turbo Cabrio consumă în medie 12,9 litri la 100 de Km.

Sistemul de capotare este automat, iar închiderea sau deschiderea lui durează 20 de secunde. Maşina este o “capodoperă” nu doar din punct de vedere al performanţei, ci şi al siguranţei, dotărilor şi esteticii. Beneficiază de ultimele tehnologii de la Porsche pentru stabilitate, tracţiune şi control optim. Faruri Bi-Xenon, jante de 19”, aer conditionat, paravânt, modul de comunicaţii PCM (Porsche Communication Module) cu ecran color de 5,8”, sistem audio surround Bose, toate pentru a-i mulţumi şi pe cei mai pasionaţi de automobile. Preţul pentru 911 Turbo Cabrio pleacă de la 126.600 Euro, însă o asemenea maşină merită, cu siguranţă. Priviţi şi admiraţi!

Porsche 911 Turbo Cabrio full speed

Porsche vedere spate

Porsche vedere de sus

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News