Porsche Design WorldTimer P-6750: “ceasul gloriei” a sosit!

Porsche Design WorldTimer P-6750: “ceasul gloriei” a sosit!

Dintotdeauna mi-am dorit o maşină Porsche. Este puternică. Este superbă. Pentru mine reprezintă un ideal material şi nu sunt singurul care spune asta. Cine apreciază un asemenea automobil şi, mai mult, vrea sa aibă asupra lui ceva care să simbolizeze pasiunea pentru acesta, trebuie să-şi cumpere ceasul de mână Porsche Design P-6750. A fost prezentat zilele trecute, în cadrul Baselworld show, cel mai important eveniment legat de industria ceasurilor şi a bijuteriilor pentru ceasuri. (Elvetia, Basel).

Porsche Design World Timer P-6750 este un ceas GMT care indică ora în locaţia curentă, dar şi într-o altă zonă de pe glob, simultan. Ora “secundară” funcţionează în sincron cu cea principală, fiind afisată într-un spaţiu rezervat (“la ora nouă”), în partea stângă a ceasului. De cealaltă parte (“la ora trei”) este afişat oraşul. Mecanismul automatic este realizat de Eterna şi are un sistem de calibrare ETA Valgranges, bine protejat de o carcasă din titaniu. Totul este făcut ca la carte, funcţionalitatea şi aspectul ceasului fiind incontestabile, demne să poarte emblema Porsche.

Preţul va fi pe masură, pentru oameni entuziaşti cu mulţi bani. Când spun că vreau un ceas să-l asortez cu o maşină Porsche, atunci sa fie foarte clar: merită banii, merită efortul! Credeţi-mă!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News