Razer lansează căştile Hammerhead, adresate celor care folosesc telefoane mobile echipate doar cu port USB-C

Razer lansează căştile Hammerhead, adresate celor care folosesc telefoane mobile echipate doar cu port USB-C

Renunţarea la conectorul tradiţional pentru căşti, de tip jack 3.5mm, a obligat foarte mulţi utilizatori să aleagă între folosirea unui adaptor incomod pentru portul USB-C şi achiziţionarea unei perechi de căşti Bluetooth, care trebuie încărcate periodic şi adesea nu oferă fidelitate audio pe măsura aşteptărilor.

Cei de la Razer vin să rezolve această prolemă cu Hammerhead USB-C, o pereche de căşti intra-aurale create pentru vârful de gamă Razer Phone, însă compatibile cu orice smartphone care suportă deja conectarea prin adaptor jack la USB-C. Desigur, beneficiul este că adaptorul buclucaş nu mai este necesar, căştile având deja adaptările necesare.

Recomandate cu performanţe superioare, căştile Razer Hammerhead USB-C folosesc drivere cu diametrul de 10 mm acomodate în incinte acustice calibrate pentru a oferi sunet fără distorsiuni şi cu bass pătrunzător. Reţeta este completată de un sistem de prindere magnetic şi telecomandă cu microfon poziţionat pe cablul audio, căştile putând funcţiona în rolul de hands-free pentru preluarea apelurilor de voce.

Căştile Razer Hammerhead USB-C sunt livrate într-o cutie specială pentru transport, la preţul de 79.99 dolari, direct din magazinul Razer oficial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult