Razer Raiju Mobile este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android

11.10.2018
Razer Raiju Mobile este un gamepad adresat pasionaţilor de jocuri pe Android

Razer a anunţat lansarea Razer Raiju Mobile şi Razer Hammerhead USB-C ANC, accesorii pentru gaming şi divertisment adresate noului Razer Phone 2.

Raiju Mobile este un gamepad pe care se poate monta telefonul mobil, obţinând astfel o experienţă de gaming în stilul consolelor de jocuri. Accesoriul prevăzut cu conexiune Bluetooth include patru butoane programabile şi butoane de acţiune Razer Mecha-Tactile, mod de sensibilitate sporită (hair trigger) şi suport ajustabil pentru telefoanele mobile. 

Aplicaţia de configurare permite o personalizare deplină a controller-ului. Razer Raiju Mobile este compatibil cu telefoanele Android vârf de gamă şi cu cele mai populare jocuri precum “Vainglory,” “Lineage 2,” “Dead Trigger 2” sau “Gear-Club”.

Accesoriul pentru gaming Razer Raiju Mobile va putea fi achiziţionat spre finalul acestui an pentru suma de 149.99 euro.

Simultan, Razer a lansat şi căştile intraauriculare Hammerhead, cu conectare USB-C ANC. Remarcate printr-un design discret, acestea promit o experienţă audio superioară şi dispun de tehnologie  Active Noise Cancellation (ANC) prin folosirea portului USB-C de pe smartphone.

Căştile dispun de tehnologie Dual Driver, care utilizează atât difuzoare dinamice cât şi difuzoare cu armătură echilibrată pentru a echilibra efectele de de bass şi înalte. Căştile integrează şi un convertor digital-analog (DAC) care procesează sunet pe 24 bit/96 kHz, fără pierderi de calitate.

Pachetul este completat de butonul de control al volumului amplasat pe cablu şi un microfon, respectiv cadrul de aluminiu care găzduieşte cablul împletit pentru a preveni încurcarea acestuia.

Căştile Razer Hammerhead vor putea fi achiziţionate din a doua parte a acestei luni pentru suma de 99.99 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult