Samsung a lansat Charm, un dispozitiv de fitness minimalist pentru femei

15.05.2016
Samsung a lansat Charm, un dispozitiv de fitness minimalist pentru femei
 
Anunţat la Mobile World Congress 2016, Charm, un dispozitiv de fitness inteligent care se adresează femeilor, a fost lansat pe piaţă de Samsung în Coreea de Sud, Italia, Franţa şi Rusia. În curând va fi disponibil şi în alte ţări.  
 
Unele versiuni Samsung Charm seamănă cu talismanele PANDORA, doar că acesta este un dispozitiv inteligent care nu are doar un rol estetic.
 
Citeşte şi: Galaxy Note 6 ar putea fi lansat la jumătatea lunii august
 
Dispozitivul comunică cu terminalele mobile Samsung prin intermediul conexiunii Bluetooth şi oferă caracteristici standard pentru brăţările de fitness: numără paşii, măsoară distanţa şi consumul de calorii. Toate aceste date sunt memorate chiar şi atunci când Charm nu este conectat la un smartphone. Pentru a sincroniza datele cu un dispozitiv mobil, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia dedicată – Charm by Samsung. 
 
 
Potrivit companiei, autonomia bateriei din Charm ajunge până la 18 zile cu notificările LED oprite. Dispozitivul este disponibil în culorile: auriu, negru şi Rose Quartz. 
Din păcate, Charm nu oferă monitorizare a ritmului cardiac, dar dispune de suport pentru notificări (apeluri, mesaje, calendar etc.).
 
Dispozitivul este disponibil în două versiuni, cu forme dreptungiulară şi pătrată.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult