Segway lansează o nouă categorie de produse: e-Skates

29.06.2018
Segway lansează o nouă categorie de produse: e-Skates

Segway Drift W1 foloseşte tehnologia “self-balancing”, oferind deplasare fără efort asistată electric.Conturând o noua tendinţă pentru anul 2018: e-Skates-urile promit distracţie si o doza de “cool”. 

Create pentru noua generaţie de tineri care doresc sa iasă in evidenta, Segway Drift W1 sunt uşor de cărat, mici ca dimensiuni si vin in alb si negru. Anvelopele sunt concepute pentru a creste stabilitatea si capacitatea de virare, iar suportul de talpa şi construcţia cu materiale premium completează senzaţia confort si distracţia.

e-Skates-urile Segway Drift W1 vor fi disponibile pentru piaţa europeană în viitorul apropiat. Din păcate, pentru mai multe detalii tehnice şi preţul la vânzare va trebui să aşteptăm prezentarea oficială promisă la Standul Segway din cadrul expoziţiei IFA Berlin, în data de 30 august 2018.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult