Sennheiser prezintă GSP 670, primele căşti wireless de gaming din oferta companiei

07.06.2019
Sennheiser prezintă GSP 670, primele căşti wireless de gaming din oferta companiei

Semnificativ mai scumpe decât produsele similare oferite de competiţie, căştile Sennheiser GSP 670 mizează pe un pachet atractiv de dotări şi notorietatea imaginii de brand pentru atragerea de cumpărători.

Cu preţ de 349 euro, căştile Sennheiser GSP 670 se prezintă cu o construcţie relativ compactă şi greutate redusă. Accesoriul se conectează la PC sau consolă PS4 prin intermediul unui dongle USB, special creat de inginerii Sennheiser pentru a oferi latenţe mai reduse decât standardul Bluetooth şi fidelitate audio fără compromisuri. Pentru restul dispozitivelor avem şi conexiune Bluetooth, asigurând compatibilitate deplină cu smartphone-uri şi tablete.

Microfonul inclus vine cu sistem de anulare a zgomotului de fundal şi poate fi dezactivat prin simpla ridicare în sus a braţului mobil. Experienţa de gaming pe PC poate fi personalizată folosind Sennheiser Gaming Suite for Windows, aplicaţia oferind mai multe moduri surround şi profile de sunet personalizabile.

Cât despre autonomia bateriei, Sennheiser promite o durată de până la 16 ore folosire cu adaptorul USB inclus, sau 20 de ore în modul Bluetooth. Foarte important pentru gaming, tehnologia de încărcare rapidă permite obţinerea a 2 ore timp de redare cu numai 7 minute conectate la adaptorul AC.

Căştile Sennheiser GSP 670 sunt disponibile deja la precomandă pe site-ul companiei şi vor putea fi livrate începând cu data de 1 iulie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult