Şezlong pentru zilele însorite

Şezlong pentru zilele însorite

Sands Mulholland este o firmă de design de care eu nu am auzit până acum. Mi-a atras atenţia prin aspectul şi unicitatea produselor concepute: mobilier pentru interior şi exterior, totul asamblat şi finisat manual. Pentru că se apropie vara, voi vorbi despre un şezlong mai puţin obişnuit.

În primul rând, este cât se poate de ergonomic. În al doilea rând are o estetică deosebită. În al treilea rând, nu mai are nimeni pe la noi aşa ceva. Fie că dormi, privesti cerul, citeşti sau faci dragoste, acest şezlong nu iţi va da dureri de spate. Este făcut din lemn de mahon, ceea ce ii conferă o foarte bună durabilitate, iar dacă doreşti să îl amplasezi în faţa piscinei, foarte bine, este rezistent la apă. Un alt aspect care îl face deosebit, este construcţia lui dintro bucată, finisată conform „standardelor” Sands Mulholland, manual.

Sands Mulholland Chaise Bench 1 Chaise Bench o alta perspectiva

 

Lungimea unui astfel de şezlong este de aproape doi metri, deci, dacă nu cumva esti Ghiţă Mureşan, nu vei avea nici un fel de probleme. Lăţimea este de 44 cm, înălţimea şi preţul contează mai puţin, iar greutatea lui este de aproximativ 6,5 Kg. Relaxare placută!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News