A fost lansată aplicaţia DEEECollect, care ajută la colectarea deşeurilor electrice din România

20.10.2016
A fost lansată aplicaţia DEEECollect, care ajută la colectarea deşeurilor electrice din România

Patrula de Reciclare şi Fundaţia Telekom Romania anunţă lansarea aplicaţiei DEEECollect, care facilitează colectarea responsabilă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

 

Aplicaţia gratuită este realizată cu sprijinul Fundatiei Telekom Romania şi este disponibilă în Google Play Store pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android. Autentificarea se poate face prin intermediul Facebook, adresa de email sau Google+.

Cu ajutorul aplicaţiei DEEECollect utilizatorul poate afla care este cel mai apropiat punct de colectare şi unde poate depozita deşeuri electrice de orice natură. De asemenea, acesta are la dispoziţie o hartă interactivă care îi arată punctele de colectare în funcţie de locul în care se află şi de tipul de deşeu pe care doreşte să-l predea.

 

 

Cu ajutorul aplicaţiei, cei care deţin deşeuri electrice mari şi grele pot chema serviciul local de colectare, ca să le preia (gratuit) de acasă sau de la locul de muncă.

 

De asemenea, DEEECollect oferă posibilitatea semnalării prezenţei deşeurilor electrice abandonate în orice alt loc decât punctele de colectare, iar utilizatorii aplicaţiei beneficiază de aceste opţiuni, oriunde s-ar afla în ţară.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult