iPhone X va avea o aplicaţie la care utilizatorii pot apela pentru a deveni invizibili

iPhone X va avea o aplicaţie la care utilizatorii pot apela pentru a deveni invizibili

În timp ce restul utilizatorilor de telefoane non-X rămân să se descurce cu aplicaţiile care le ascund faţa cu masca unei maimuţe, robot, pisică sau alt personaj la alegere, utilizatorii de telefoane iPhone X vor putea deveni de-a dreptul invizibili, faţa lor dispărând cu totul din sesiunile de apeluri video la care participă.

 

 

Creaţia unui dezvoltator japonez, aplicaţia Animoji va putea substitui faţa utilizatorului cu… nimic, aplicând o mască facială prin care pare să se vadă fundalul aflat în plan îndeprtat.

Aflată la stadiul de testare, noua versiune Animoji foloseşte librăriile ARKit pentru a demonstra potenţialul telefoanelor iPhone X în domeniul producţiilor cinematografice, ca unealtă pentru modificarea imaginii folosind tehnologii de realitate augmentată (AR).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult