Cum poţi să mănânci 50 de ani GRATIS de la cel mai mare fast-food din lume

14.08.2018
Cum poţi să mănânci 50 de ani GRATIS de la cel mai mare fast-food din lume

Toată lumea ştie că mâncarea fast-food în exces poate duce la probleme de sănătate, însă puţini ar refuza posibilitatea de a mânca gratis pe viaţă la unul dintre cele mai populare restaurante de acest gen din lume. McDonald’s a pornit un concurs al cărui câştigător va intra în posesia unui card placat cu aur, care vine de fapt sub forma unei huse de telefon.

Întreaga campanie este de fapt o metodă prin care McDonald’s doreşte să îşi promoveze noua aplicaţie pentru smartphone şi este valabilă doar în Statele Unite. Cei care comandă cel puţin odată până pe 24 august prin cadrul aplicaţiei vor fi înscrişi automat în concurs, iar câştigătorul va intra în poesia acestui „Mobile McGold Card”. Cardul va fi gravat cu numele câştigătorului, iar din poză pare să fie o husă pentru iPhone X, deşi probabil că poate fi realizat în orice formă doreşte cel care câştigă.

Câştigătorul va avea apoi posibilitatea să păstreze cardul şi să poată mânca gratuit de la McDonald’s pentru o perioadă de 50 de ani câte două mese pe săptămână la prezentarea acestui card, sau poate să aleagă contravaloarea în bani a premiului. Probabil că cei de la McDonald’s se aşteaptă ca nimeni să nu aleagă mâncarea, întrucât este foarte posibil ca husa de telefon să se deterioreze în mai puţin de 50 de ani.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult