În doar doi ani, aplicaţia Facebook Lite a ajuns la peste 200 de milioane de utilizatori

09.02.2017
În doar doi ani, aplicaţia Facebook Lite a ajuns la peste 200 de milioane de utilizatori

Facebook Lite, aplicaţia celei mai mari reţele de socializare din lume dedicată terminalelor entry level şi utilizatorilor cu un plan de date limitat, a depăşit 200 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună la doar doi ani de la debut.

 

Informaţia a fost comunicată de către directorul operaţional al Facebook, Sheryl Sandberg. Lite a fost lansată în ianuarie 2015 şi seamănă foarte mult cu versiunea mobilă a site-ului Facebook. Totuşi, aplicaţia dispune de suport pentru notificări native în sistemul de operare Android.

Facebook Lite are aproximativ 2 MB atunci când este instalată şi este compatibilă cu Android 2.3 Gingerbread sau orice altă versiune mai nouă.

 

 

Deşi Facebook susţine că Lite este „cea mai rapidă aplicaţie” din portofoliul său, mulţi utilizatorii se plâng la secţiunea de comentarii din Google Play că aceasta dă erori şi că nu se mişcă foarte repede.

 

Totuşi, Facebool Lite are un rating bun (4 stele din cinci posibile) în magazinul virtual de aplicaţii, dovadă că majoritatea celor care o folosesc sunt mulţumiţi de ea. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult