Opera Mini pentru Android permite descărcarea offline a clipurilor video

26.07.2016
Browserul Opera Mini pentru Android permite, în ultima versiune, descărcarea offline a clipurilor de pe internet. Conţinutul video este unul dintre cei mai mari consumatori de date mobile, iar această caracteristică va fi bine primită de către cei care nu au foarte multe date incluse în abonament. Astfel, clipurile vor putea fi salvate în Wi-Fi şi văzute mai târziu. 
 
Sunt, însă, şi restricţii. Utilizatorii nu vor putea descărca clipuri de oriunde de pe internet, ci doar de pe site-urile care nu au integrat propriul player video. De asemenea, pot fi descărcate clipurile video încărcate de prietenii din lista de Facebook. 
 
 
Clipurile pot fi salvate în memoria internă a telefonului sau pe cardul microSD. 
 
Pentru a descărca un fişier video, un utilizator trebuie să dea play, apoi apasă butonul de download şi alege directorul în care doreşte ca acesta să fie salvat. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult