Samsung a început să livreze Android 10 beta pentru Galaxy Note 9

20.11.2019
Samsung a început să livreze Android 10 beta pentru Galaxy Note 9

Samsung a confirmat actualizarea dispozitivelor Galaxy Note 9 şi Galaxy S9 la noua versiune One UI 2.0 Beta şi, implicit, Android 10. Respectând promisiunea făcută, compania demarează programul de testare beta chiar din această săptămână.

Pentru început doar în Coreea de Sud, utilizatorii Galaxy Note 9 înrolaţi în programul de testare pot instala versiunea Android 10 beta. Nu este nevoie decât de o vizită în meniul Settings » Software update, unde este bifat bannerul One UI 2.0 beta.

Deocamdată nu este clar dacă şi alte ţări vor primi acces în campania de testare beta UI 2.0 pentru Galaxy Note 9, existând posibilitatea ca programul beta să nu fie extins în afara Coreei.

Potrivit informaţiilor furnizate direct de Samsung, programul Galaxy S9 beta va debuta săptămâna viitoare, urmând să fie extins treptat şi în alte regiuni.

Având în vedere asemănările dintre cele două flagship-uri, nu există nici o îndoială că, dacă unul primeşte One UI 2.0, celălalt nu va rămâne mult în urmă – aşa că putem spera ca versiunea finală de Android 10 pentru Galaxy S9 şi Galaxy Note 9 cu să fie distribuită aproape simultan, dacă nu cumva apar alte probleme de ultim moment care să întârzie lansarea.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult