Un bărbat a fost înjunghiat cu o sabie de samurai pentru că avea o aplicaţie instalată pe telefon

31.01.2019
Un bărbat a fost înjunghiat cu o sabie de samurai pentru că avea o aplicaţie instalată pe telefon

Alex Lovell, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Statele Unite, a fost înjunghiat de repetate ori cu o sabie de samurai din cauza unei aplicaţii pe care o avea instalată pe telefon. Atacatorul a fost chiar iubita sa, Emily Javier, de 31 de ani, care suspecta că acesta o înşeală, după ce a văzut că acesta avea instalată aplicaţia de matrimoniale Tinder. Din fericire, acesta a supravieţuit acestui eveniment.

Emily Javier a declarat pentru poliţie că a plănuit atacul cu sabia timp de o săptămână, după ce a observat că partenerul său avea un comportament ciudat. Aceasta credea că acesta o înşeală, iar faptul că a găsit aplicaţia Tinder pe telefonul lui şi că a găsit câteva fire de păr roşcat în duş au întărit aceste suspiciuni. Evenimentul care a declanşat însă atacul a fost faptul că acesta a ignorat-o când a venit acasă într-o seară.

Aceasta a aşteptat până când Lovell a adormit, i-a ascuns telefonul pentru a nu putea suna după ajutor şi a poziţionat „strategic” sabia de samurai şi două cuţite lângă pat. După ce amândoi s-au pus în pat şi au stins luminile, Javier a început să îl atace cu sabia, majoritatea loviturilor fiind aplicate în zona mâinilor şi picioarelor, cât şi a torsoului.

După atac, Javier a sunat la poliţie, cerând forţelor de ordine să vină repede, întrucât crede că şi-a ucis iubitul cu o sabie. Atacul a avut loc anul trecut, pe 3 martie, poliţia găsindu-l pe Lovell într-o baltă de sânge. Săptămâna aceasta a avut loc o parte a procesului în tribunal, unde Emily Javier a pledat că este vinovată de tentativă de omor şi violenţă domestică. Procesul este programat să se încheie în luna martie, iar pedeapsa ar putea fi de până la 20 de ani de închisoare.

Alex Lovell a ajuns la spital cu tăieturi la ambele picioare, genunchiul necesitând o placă de metal pentru repararea osului, în timp ce câteva degete au necesitat reataşare. Acesta a suferit tăieturi şi la nivelul mâinilor, torsoului şi capului, însă nu au fost atât de grave. Lovell spune că jocurile video şi pasiunea lui pentru filme cu bătăi l-au ajutat să supravieţuiască acestui atac.

Sentinţa în acest caz va fi anunţată pe 11 martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult