O femeie acuză un dealer Toyota că i-a furat date personale din smartphone când a mers să cumpere un Prius

O femeie acuză un dealer Toyota că i-a furat date personale din smartphone când a mers să cumpere un Prius

O familie din SUA a dat în judecată Toyota şi un dealer al companiei după ce un angajat al reprezentanţei a sustras imagini personale din smartphone-ul unei cliente. Claire Gautreaux a mers împreună cu soţul său Tim la un dealer Toyota pentru a cumpăra un hibrid Prius. Femeia avea documentele de la bancă în format digital pe smartphone.

Angajatul i-a cerut telefonul pentru a-i arăta actele şefului său, apoi l-a returnat clientei. Aceasta a observat, însă, că o poză de-a sa se afla pe ecranul de pornire. Era vorba de o imagine sensibilă, cu femeia goală după ce ieşise de la duş, făcută cu telefonul ei de soţul său. Cuplul a investigat problema şi a găsit mai multe imagini cu Claire din aceeaşi serie pe un site pentru swingeri.

 

 

Au sunat la poliţie, iar oamenii legii au deschis o anchetă pe numele lui Matthew Luke Thomas, directorul dealerului Toyota respectiv. Bărbatul a fost arestat luna trecută.

 

Între timp, familia Gautreaux a dat în judecată Toyota Motor North America şi dealerul Texas Toyota of Grapevine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult