Un angajat al Apple a fost concediat după ce fiica lui a publicat un clip video cu iPhone X pe YouTube

Un angajat al Apple a fost concediat după ce fiica lui a publicat un clip video cu iPhone X pe YouTube
Chiar dacă iPhone X este un produs despre care se ştie aproape totul, asta nu înseamnă că angajaţii Apple au voie să îl prezinte altor oameni înainte de a ajunge în magazine. Un inginer al companiei a fost concediat după ce fiica lui a publicat pe YouTube un clip video hands-on cu dispozitivul adus de tatăl ei acasă.  
 
Brooke Amelia Peterson a şters clipul imediat după ce Apple i-a cerut acest lucru, dar locul de muncă al tatălui său nu a mai putut fi salvat. Înregistrarea se viralizase deja şi a generat numeroase articole în presă şi comentarii. 
 
Într-un alt clip video, Brooke a declarat că ea şi tatăl ei au înţeles decizia companiei şi că nu sunt supăraţi pe Apple. Compania a vrut să transmită un mesaj angajaţilor prin această decizie: scăpările de informaţii nu sunt permise. 
 
Se pare că dispozitivul prezentat în clipul video era unul diferit de cele care ajung în magazine şi includea aplicaţii şi informaţii confidenţiale. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult