BLACK FRIDAY 2016. Asociaţia Română a Magazinelor Online lansează „Ghidul de bune practici pentru Black Friday”

04.11.2016
BLACK FRIDAY 2016. Asociaţia Română a Magazinelor Online lansează „Ghidul de bune practici pentru Black Friday”

BLACK FRIDAY 2016. Magazinele care fac parte din Asociaţia Română a Magazinelor Online (ARMO), printre care se numără eMAG, evoMAG, F64 şi PC Garaget, au lansat „Ghidul de bune practici pentru Black Friday”. ARMO anunţă că membrii săi vor organiza Black Friday 2016 începând cu data de 18 noiembrie.

 

Ghidul cuprine recomandări privind elementele esenţiale legate de procesul de cumpărare: catalogul de produse la promoţie, stocurile, preţul, infrastructura, vânzarea, livrarea, plata şi procesul post vânzare. El poate fi accesat de orice magazin şi client aici.

 

 

„Black Friday reprezintă una dintre cele mai aglomerate perioade din an pentru magazinele online din România. Am învăţat din experienţa ultimelor evenimente organizate şi credem că acest ghid era necesar, în contextul unei creşteri semnificative a vânzărilor de Black Friday şi, implicit, a presiunii puse pe departamentele de logistică. Suntem siguri că acest ghid îşi va dovedi utilitatea atât în acest an, cât şi în organizarea evenimentelor viitoare”, a declarat Florinel Chiş, directorul executiv al Asociaţiei Române a Magazinelor Online.

 

Potrivit estimărilor ARMO, vânzările online locale vor creşte în acest an cu 45%, depăşind pragul de 2 miliarde de euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult