(P) Fă-ţi upgrade la un laptop de gaming mai rapid şi fii de neînvins

(P) Fă-ţi upgrade la un laptop de gaming mai rapid şi fii de neînvins

Conservatorii susţin că ai nevoie de un desktop PC pentru a fi gamer adevărat, mai ales dacă eşti fan al graficii împinsă dincolo de capacităţile unui telefon mobil sau ale unei simple console. În această privinţă, desktopul de gaming este încă rege, mai ales atunci când vine vorba de componentele şi de puterea necesare pentru a reda fără probleme, spre exemplu, jocuri în 4K. Uneori vrei un dispozitiv care să-ţi ofere mobilitate în casă sau până la prietenii tăi. Dacă asta îţi doreşti, atunci ai nevoie de un laptop puternic de gaming.

Echipate cu procesoare puternice Intel® Core™ i7, laptopurile pot efectua cu uşurinţă o serie de sarcini solicitante, de la cele mai noi jocuri video la modelarea 3D. Cu ajutorul tehnologiei Intel, jocurile, aplicaţiile şi conţinutul multimedia pot rula la eficienţă maximă simultan, aducând multitasking-ul la un nou nivel. Caracteristicile suplimentare după care te poţi ghida includ ecrane cu rezoluţie înaltă şi capacităţi ridicate de până la 1TB sau mai mult.

Cele mai elegante modele de ultraportabile de gaming au dat naştere la noi modele de sisteme, care pun performanţa din gaming într-un design portabil cu autonomie ridicată, nemaivăzute până acum la această categorie. Laptopurile de gaming sunt subţiri, rafinate şi atractive. Tastaturile sunt iluminate cu o gamă bogată de culori, ceea ce face ca gamingul pe timp de noapte să fie la fel de distractiv.

Eşti în căutarea unui laptop de gaming? Iată mai jos câteva recomandari:

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK cu procesor Intel® Core™ i7 livrează tot ce îţi trebuie pentru o experienţă mobilă şi intensă de gaming. Cu o placă grafică dedicată, ecran HD şi mobilitate maximă, niciodată nu a fost atât de uşor să iţi iei doza de gaming când eşti în mişcare.

Pentru performanţă maximă în jocuri, design atent conceput, imagini clare şi actualizări instantanee, laptopul ASUS ROG GL552VX-CN059D este gata de acţiune. Caracteristicile lui speciale sunt touchpad-ul cu control multi-touch, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor şi Intel® Wireless Display.

Laptopul Acer Aspire V5-591G-73UT cu procesor Intel® Core™ i7 combină o putere impresionantă cu modele elegante cu nano-imprimeuri. Înviorează divertismentul cu un afişaj Full HD şi sunet Dolby® Digital Plus Home TheaterTM. Plăcile grafice ultramoderne Intel® şi opţiunile ample de stocare permit modelului Aspire V 15 să strălucească în orice situaţie.

ASUS X550JX-XX130D este un laptop ce se adresează persoanelor ce urmăresc performanţa cât mai mare la un preţ decent, dar în acelaşi timp pun accentul şi pe fiabilitate sau aspect. Acest model se bucură de Intel® Core™ i7, unul dintre cele mai performante procesoare construite pentru dispozitive portabile.

Pentru mai multe modele de laptopuri de gaming, consultă oferta disponibilă la eMag.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult