Un distribuitor de produse electronice anunţă un „Black Friday” pentru pensionari

08.11.2017
Un distribuitor de produse electronice anunţă un „Black Friday” pentru pensionari

Vitacom, companie specializată în vânzarea şi distribuţia de produse electronice, a anunţat o campanie pentru pensionari. Între 6 şi 11 noiembrie, în magazinele Vitacom din toată ţara, aceştia au o reducere de 20% la o gamă largă de articole.

Promoţia include produse din categoriile: securitate, îngrijire personală, iluminat, prelungitoare, cabluri şi conectică şi piese de schimb. Reducerea de 20% se aplică achiziţiilor de cel puţin 50 de lei.

„Este al doilea an consecutiv în care organizăm campania dedicată pensionarilor, iar rezultatele sunt foarte bune. Prima zi de promoţie arată creşteri semnificative faţă de campaniile noastre anterioare din septembrie (Back to School) şi octombrie (Back to University). Astfel, doar în prima zi, campania dedicată vârstnicilor a adus o creştere valorică de 49% faţă de cea din luna octombrie”, a declarat Aviva Vita, director de marketing la Vitacom Electronics.


 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult