S85, încă o compactă de la Samsung

S85, încă o compactă de la Samsung

Samsung ne întoarce din drum pentru a reconsidera alegerea. Camerele foto compacte din seria L (L730, L830, L83T) nu sunt cine ştie ce, dar S85 vine cu ceva mai mult pentru a îndeplini visul oricărui fotograf amator: zoom optic 5x, stabilizator de imagine şi nelipsitul (în ultima vreme) sistem de detecţie a feţei subiectului.

Pozele sunt realizate la o rezoluţie maximă de 8.2 MP (3264 x 2448) şi sensibilităţi ISO de 50 până la 1600. Senzorul CCD are o dimensiune de 1/2.5”, suficientă pentru nişte fotografii mai mult decât decente ce pot fi mai apoi admirate pe ecranul LCD de 2.5”. Acesta are şi rol de viewfinder, Samsung S85 nu dispune şi de vizor optic.

Dacă ai plecat în concediu fără o cameră video, nu-ţi face probleme, foloseşte modul video al lui Samsung S85, filmează cu sunet la o rezoluţie VGA (format AVI) şi 30 fps, fără restricţii. Poţi folosi şi zoom-ul în timpul filmării, iar durata maximă de înregistrare este în limita memoriei disponibile.

Aparatul dispune de 20 MB memorie internă suficienţi doar pentru un test în magazin, să vezi că într-adevăr funcţionează. Ia-ţi un card SD cât mai mare, sunt ieftine şi nu are rost sa te zgârceşti pentru ca mai apoi să te trezeşti că nu mai ai spaţiu şi trebuie sa incepi ştergerea fotografiilor nereuşite. Samsung S85 va fi disponibil în magazine pe la sfârşitul lui august la un preţ de aproximativ 180 euro.

Samsung S85

Samsung S85

Samsung S85

Urmărește Go4IT.ro pe Google News