A tras de volan dreapta pentru a evita un accident şi a avut parte de o supriză pe marginea drumului [VIDEO]

Un şofer rus conducea pe o şosea noaptea când din faţă i-a apărut, pe banda lui, o maşină. Bărbatul a tras de volan dreapta pentru a evita accidentul şi a ajuns cu automobilul în maidanul de pe marginea drumului. Acolo a avut parte de o a doua surpriză: un cuplu făcea sex. Cei doi „iubăreţi” au fugit imediat în întuneric. 
 
Ambele incidente au fost surprinse de camera de bord a maşinii. 
 
 
Dennis Tikhonov a declarat pentru Metro.co.uk: „Îmi amintesc că celălalt şofer era probabil beat deoarece venea direct înspre mine, iar singura modalitatea de a-l evita a fost să trag de volan dreapta. Dar imediat după ce am trecut peste primul şoc am realizat că am dat peste un cuplu care făcea sex pe marginea drumului”. Bărbatul a adăugat că un şoc mai mare decât el au avut, probabil, cei doi prinşi pe neaşteptate în timpul actului sexual. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult