Barack Obama şi garda de corp „reptiliană”

Barack Obama şi garda de corp „reptiliană”
O publicaţie online foarte populară în Statele Unite a făcut, în martie 2013, un „exerciţiu de imaginaţie” care a antrenat în joc extrem de mulţi cititori. Wired a prezentat un filmuleţ în care accentul era pus pe o gardă de corp a preşedintelui Barack Obama „cu o înfăţişare de extraterestru”. Înregistrarea a reaprins pasiunea pentru teoria conspiraţiei, zeci de mii de americani distribuind pe Youtube sau Facebook filmuleţul. Clipul s-a viralizat din nou recent pe reţelele de socializare (TopBuzz şi Imgur), aşa că vă reamintim de unde a început totul. 
 
În materialul încărcat pe YouTube acum patru ani apare o gardă de corp a preşedintelui cu o figură „reptiliană” şi care „îşi schimba forma”, potrivit naratorului. Acesta crede că „extraterestrul” a avut la un moment dat probleme, deoarece „tehnologia” pe care o folosea pentru a avea formă umană nu mai funcţiona cum trebuie, transmite Gândul. „Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană”, comenta atunci naratorul.
 
Administraţia Obama a transmis însă că, în acea perioadă de austeritate, paznicii extratereştrii ar fi costat prea mult. „Nu pot confirma zvonurile din înregistrarea video, dar orice program care presupune protejarea preşedintelui cu extratereştri şi roboţi trebuie amânat”, a declarat la vremea respectivă, ironic, Caitlin Hayden, purtătorul de cuvând al National Security Council, pentru revista Wired.
Alţii susţin că garda de corp este om şi că apare şi în imagini alături de preşedintele Donald Trump.
Cine a văzut serialul „Star Trek: Deep Space Nine” îşi aminteşte de Odo, şeful securităţii de pe staţia spaţială DS9. Acesta era un shapeshifter (un extraterestru capabil să-şi schimbe forma). Probabil că Obama nu a fost păzit de un shapeshifter (unii spun că în înregistrare este vorba de un fost soldat mutilat în război, devenit apoi agent de pază al preşedintelui), însă cu siguranţă şi-ar fi dorit o astfel de gardă.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult