O dronă a surprins un rechin-taur care atacă cu furie un iaht de 9 metri

O dronă a surprins un rechin-taur care atacă cu furie un iaht de 9 metri

Nişte pescari au suprins cu drona un moment inedit în largul coastei statului Flrida. Un rechin taur a atacat în repetate rânduri iahtul, cu o lungime de 9 metri, în care se aflau. „Asaltul” a fost atât de violent încât carcasa unuia dintre motoare a fost avariată.

 

În total, peştele a atacat barca de şapte ori.

 

 

Rechinul-taur (Carcharhinus leucas) este unul dintre cele mai temuţi prădători şi un real pericol pentru om, potrivit Descoperă. Nu numai că poate fi întâlnit pe o arie vastă, în apele de coastă din zonele tropicale şi subtropicale, dar, datorită unor capacităţi de adaptare extraordinare, este capabil să trăiască şi în ape dulci şi urcă pe fluvii până la mii de kilometri în amonte: în Amazon au fost descoperiţi rechini-taur la 4.000 de km depărtare de Atlantic.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult