O jucătoare de Runescape şi-a „pierdut minţile” după o înfrângere [VIDEO]

O tânără pasionată de jocuri video a primit ban pe serviciul de streaming Twitch după ce le-a oferit spectatorilor o privelişte de neuitat. Tânăra, o jucătoare cunoscută de Runescape, s-a enervat atât de tare după ce a pierdut un joc încât s-a „încins” şi a început să se dezbrace. 
 
Se pare că tânăra era sub influenţa alcoolului, iar în final şi-a dat chiar şi sutienul jos, dar momentul respectiv a fost tăiat în clipul publicat pe Reddit. 
 
 
Twitch este un serviciu cunoscut pentru intransigenţa faţă de astfel de incidente. În luna mai, un gamer cunoscut a fost suspendat pe Twitch după ce o invitată s-a lăsat topless în timpul unei transmisiuni live.
 
O jucătoare cunoscută de H1Z1, cunoscută sub porecla Kaitwan13, a fost invitată să joace jocul H1Z1 împreună cu alţi gameri cunoscuţi pe un canal popular de Twitch, deţinut de utilizatorul Genietfan. Cu câteva secunde înainte ca jocul să înceapă, tânăra şi-a arătat, nu se ştie de ce, sânii. Vincent Naeri, jucătirul care deţine contul Genietfan a rămas şocat. „Kay, ce dracu’?”, a strigat când a văzut ce face tânăra. 
 
Ca urmare a acestui incident contul Genietfan a fost suspendat timp de 30 de zile. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult