Aspire Predator – bestia pentru jocuri de la Acer

22.05.2008
Aspire Predator – bestia pentru jocuri de la Acer

Acer Aspire Predator impune respect atât prin aspectul carcasei, cât şi prin dotările din ea. Pentru mult timp, Acer a fost văzut ca un brand alternativ ieftin pe piaţa de PC-uri şi, în mod special, pe cea a laptop-urilor. Lucrurile au început să se schimbe odată cu lansarea seriei Gemstone, iar dorinţa de a intra în cercul mai select al producătorilor de sisteme de jocuri accentuează acest fapt. La capitolul componente, sistemul este dotat cu cele mai performante soluţii de pe piaţa actuală. La baza platformei stă o placă de bază cu chipset NVIDIA nForce 780i SLI, un procesor Intel Core 2 Extreme sau Core 2 Quad ce se poate overclok-a şi până la 8 GB de memorie RAM.

Acer Aspire Predator – impunător prin aspect

Din specificaţiile iniţiale se pare că va trebui să acceptaţi cel puţin două plăci video, soluţia de top fiind dotarea sistemului cu trei modele NVIDIA GeForce 9800GTX. Pentru stocare, fiecare utilizator îşi va alege cu ce să-şi ocupe cele patru rack-uri SATA, accesibile din exteriorul carcasei. Probabil că din ofertă nu vor lipsi modelele cu 7200 RPM de 1 TB sau noile WD VelociRaptor cu 10.000 RPM. În cazul unităţilor optice, va trebui să vă limitaţi doar la două, însă aveţi la dispoziţie atât un cititor, cât şi un inscriptor de discuri Blu-ray.

Aspire Predator – carcasă cu multiple dotări

Nu în ultimul rând trebuie reţinut că acest prădător este foarte silenţios. Acer a ales un sistem de răcire cu apă care, în cazul în care este eficient, ar fi cea mai elegantă soluţie pentru un astfel de PC. Nu vă putem spune un preţ sau o dată de lansare pentru că nu au fost anunţate, dar s-ar putea ca Alienware să fie nevoit să ciulească urechile.

Acer Aspire Predator  – detaliu carcasă

Acer Aspire Predator  – iluminare carcasă

Acer Aspire Predator  – rack-urile SATA detaşabile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News