După iPhone urmează iMac, iPod, Macbook Pro…

13.07.2007
După iPhone urmează iMac, iPod, Macbook Pro...

Mult aşteptatul iPhone a fost lansat, cu succesul de rigoare. Apple însă nu se culcă pe o ureche, şi pregăteşte noi şi noi update-uri ale seriilor sale. După iPhone, ce urmează? Un nou iMac, MacBook Pro sau un iPod?

iMac-ul, celebra serie de PC-uri „dintr-o bucată” a americanilor, se îndreaptă spre un facelift major, conform spuselor analiştilor. Acest fapt este doar un zvon, dar probabilitatea de a vedea un noul iMac în viitorul apropiat este foarte mare, peste 80%, ţinând cont de roadmap-ul Apple şi de faptul că a trecut aproape un an de la lansarea actualei generaţii iMac.

iMac Macbook

Pe de altă parte, Apple se pare că va face în sfârşit un pas mult aşteptat: crearea unui mini MacBooK Pro, cu diagonala ecranului de 13″. Ne aşteptăm la un produs ultra uşor şi portabil, cu performanţe de top şi o autonomie cu adevărat impresionantă. Totul pentru un preţ caracteristic Apple, adică mare…

ipod Succesul şi popularitatea tot mai mare a sistemului de operare Mac, folosit pe computerele Apple, pe Apple TV şi pe nou lansatul iPhone, va duce probabil şi la lansarea un iPod bazat pe Mac OS-X cât de curând. Zvonurile despre noile iPod-uri se înmulţesc pe zi ce trece, deşi Apple refuză să ofere date concrete despre apariţia unei noi generaţii a player-ului MP3 ce a revoluţionat lumea muzicii.

Interesul românilor pentru produselor Apple este în continuă creştere. Snobism sau dorinţă de a achiziţiona lucruri de calitate, un lucru e cert: iPod-urile, MacBook-urile şi Mac-urile sunt din ce în ce mai prezente în România. Astfel, noile produse sunt aşteptate cu sufletul la gură şi aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News