FSP şi Bitspower lansează Hydro PTM+, o sursă de alimentare pentru PC cu putere de până la 1600W, răcită cu lichid

07.02.2018
FSP şi Bitspower lansează Hydro PTM+, o sursă de alimentare pentru PC cu putere de până la 1600W, răcită cu lichid

Disponibilă în serie limitată, FSP Hydro PTM+ este una dintre puţine surse de alimentare compatibile cu sistemele de răcire cu apă întâlnite în PC-urile create de entuziaşti, oferind posibilitatea unei funcţionări silenţioase şi fiabilitate crescută la orice nivel de încărcare.

Dezvoltată în colaborare cu Bitspower, Hydro PTM+ permite suplimentarea răcirii convenţionale cu ventilator prin conectarea un sistem de răcire cu lichid, rezultând o funcţionare silenţioasă la niveluri ridicate de încărcare şi conversie mai eficientă a energiei. Sursa poate urca la 1400W atunci când folosim răcirea cu lichid, iar în condiţiile unei încărcări de sub 50% Hydro PTM+ funcţionează în mod pasiv, fiind astfel complet silenţioasă.

Hydro PTM+ oferă compatibilitate cu Asus Aura Sync pentru suportul iluminării RGB. Sursa de alimentare dispune de cabluri tip panglică modulare, facilitând organizarea eficientă şi obţinerea unui aspect estetic plăcut.

FSP şi Bitspower au creat o ediţie limitată de 500 bucăţi a lui Hydro PTM+ pentru entuziaştii răcirii cu lichid dar şi pentru modderi, acestea fiind disponibile numai pentru precomandă. Primele 500 de precomenzi vor primi cabluri FSP sleeved individuale cât şi un kit AIO Bitspower ce include pompă, radiator şi un ventilator cu LED de 120mm, lichidul de răcire nefiind inclus. FSP Hydro PTM+ este disponibilă la un preţ recomandat de 688 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult